Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

0402183017 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
175 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1079 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Vooral het duidelijke contact als zeer prettig ervaren.
Mijn moeder wilde haar uitvaart via Uitvaart24 geregeld hebben , omdat ze juist niet van poespas hield. Het telefonische contact was heel duidelijk alle vragen werden zeer kundig beantwoord en we konden ook met alle vragen bellen. En de uitvaart was precies zoals ze het wilde hele lieve mensen allemaal.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-09-2020 Rilana, Deventer
10
5
Perfect
Betrouwbaar , perfect geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-09-2020 M A skolimowska , 'S-GRAVENHAGE
10
5
Wat een geweldig mooi afscheid met hele lieve en kundige medewerkers.
Ik moest hals over kop een crematie regelen voor mijn tante. Zij was overleden maar had geen begrafenispolis of ook maar iets geregeld. Ik hoorde over uitvaart 24 en dit was het beste dat mij kon overkomen. Voor een heel schappelijke prijs werd de crematie inclusief een afscheidsmoment door hun geregeld. Chapeau.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-09-2020 Onno Rens, 's Gravenhage
8
4
Geen opmerkingen
Alles geregeld zoals besproken incl alle kosten
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 4
17-09-2020 Frank Frijters , Tilburg
10
5
Waardig afscheid.
Uitvaart 24 heeft ervoor gezorgt dat mijn vader een waardig afscheid heeft gehad. Nette mensen die heel respectvol zijn. Bedankt
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-09-2020 Jessica Meijer, HOORN NH
10
5
Uitstekende ervaring op afstand en toch persoonlijk en betrokken
Uitstekende service op afstand waarbij er tijdens het proces continue contact is geweest. Tijdens en na het proces goede zorg en ook nazorg. Alles op tijd, correct en volgens afspraak. Nabestaanden die niet teveel zorgen willen kunnen dit prima uit handen geven. Een uitvaart is een emotie en voor ons was het heel erg wennen om dit via internet te regelen. Uiteindelijk zijn wij als familie blij dat wij gebruik hebben gemaakt van deze organisatie
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4
08-09-2020 Peter, Amsterdam
10
5
Respectvol en eerlijk
Onze vader had achteraf geen verzekering, en ik en mijn zus waren behoorlijk in paniek daardoor, omdat een uitvaart... wat ik bij de zogenaamd bekende bedrijven zag duizenden euro's kost. En ik zocht verder online en kwan bij uitvaart 24..we konden niet naar de crematie, maar zeg eerlijk hoe kan je daar eigenlijk bij zijn... Gebeurt toch achter gesloten deuren.. Wij kunnen binnenkort zijn as op een mooie plek uitstrooien met onze liefjes.. Bedankt uitvaart 24..
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
07-09-2020 David , Arnhem
10
5
Top!!
ik heb een supermooie ervaring gehad, de begrafenisondernemer was erg lief en respectvol en gaf vooral een luisterend oor. Gaf juiste informatie en feedback als dat nodig was en dacht supergoed mee, alles wat je nodig hebt voor een prachtige uitvaart.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-09-2020 Tiffany Cijntje, Almere
10
5
Professioneel, vriendelijk en meedenkend.
Vanaf het eerste gesprek zeer vriendelijk en meedenkend. Geen “commerciële” antwoorden. Er werd geluisterd naar jouw wensen. Geen 20x terugbellen voor wat dan ook. In een keer prima geregeld en inderdaad geen gezeur achteraf. Een fijne onderneming voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet in een toch al hectische en moeilijke tijd. Het klinkt banaal, maar dat is niet zo bedoeld: een absolute prijs aanrader voor een mooi, waardevol afscheid.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
04-09-2020 Christy, Beek
8
4
Wij hoopten dat het zo zou gaan.
Wij waren tevreden, omdat het ging zoals we wilden. Kalm en sereen en toch ontspannen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4
Deskundigheid 4
04-09-2020 Bart, Amsterdam

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews